Намалена цена! FLEX + Glucosamine Chondroitine Виж уголемен

Joe Weider Victory FLEX + Glucosamine Chondroitine - 90 таб

Безплатната доставка не се отнася за продукти с намалени 25% и повече!

Новият FLEX + Glucosamine Chondroitine с хиалуронова киселина и бромелаин е несъмнено най-завършения и революционен продукт за защита на ставите и сухожилията...

Повече детайли

Продуктът не е наличен

С добавянето на този продукт, можеш да събереш до 3 бонус точки. Общо за количката ти 3 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,30 лв..


47,00 лв.

30 55 лева

-35%

Добави в списъка ми с желания

FLEX + Glucosamine Chondroitine

Новият FLEX + Glucosamine Chondroitine с хиалуронова киселина и бромелаин е несъмнено най-завършения и революционен продукт за защита на ставите и сухожилията, защото, освен че съдържа глюкозамин и хондроитин, тази формула е подсилена с:

  •          Бромелаин

Ензим с растителен произход (съдържа се предимно в ананас), който има противовъзпалителни и анти-едематозни ефекти, поради способността си да лансира протеиновия катаболизъм. Препоръчва се за спортисти, които имат проблеми със ставите, за намаляване на болките и отокът, които обикновено са причинени от аеробни и анаеробни интензивност натоварвания. Ефективноста му се увеличава и с увеличаване на интензивността на тренировките, например, преди състезние когато се променя интензивността или обема на тренировките.

  •          ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

Принадлежи към семейството на глюкоза амино гликани. Тя е основен компонент на извънклетъчната матрица на хрущяла и повърхностните слоеве на синовиалната мембрана. Ключов елемент в поддържането на смазочни и шоко абсорбционни свойства на синовиалната течност.

  •          Хондроитин

Най-разпространеният от Глюкоза Амино гликаните (GAG, протеогликани) в извънклетъчната матрица на ставния хрущял. Воднозадържащата му способност допринася за поддържане на хрущялните и еластични свойства, които поддържат и контролират осмотичното налягане на хрущяла. Запазва хидратация, гъвкавостта и еластичността на тази тъкан.

  •          Глюкозамин

Глюкозамина е амино захар от жизненоважно значение за нормалното развитие и възстановяването на хрущяла. Основен елемент в биосинтеза на протеогликани и GAGs. Бихме могли да кажем, че това е суровината, които тялото ни използва за производството на различни други вещества, свързани с образуването на сухожилия, ставни връзки, хрущяли и синовиалната течност околните стави. Лечебното му действие произтича от неговия принос в протеогликан синтеза на ставния хрущял. Също така има противовъзпалително действие.

  •          Манган и мед

Това са два от най-важните минерали в поддържането на съединителната тъкан и енергийния метаболизъм. В допълнение :

- Медта е от съществено значение за правилното транспортиране на желязото, както е и мощен антиоксидант и засилва имунната система.

- Манган е от съществено значение за здравето на костите, и също действа като антиоксидант.

Начин на приемане: Приемайте по 3-4 капсули дневно.

Състав на 4 капсули: Енергия 31,64 kJ/7,48 kcal., протеини <0,56 гр., въглехидрати 1,20 гр., мазнини 0,04 гр., глюкозамин сулфат 1400 мг., хондроитин сулфат 800 мг., Хиалуронова киселина 200 мг., манган 2 мг., мед 1 мг.,

Съставки: глюкозамин сулфат 2KCl, хондроитин сулфат, желатин, хиалуронова киселина (натриева сол), бромелаин (Ananas comosus), магнезиев стеарат, манган бисглицинат, мед бисглицинат, оцветители E172 E171.

В момента няма потребителски мнения.

Оставете мнение

Joe Weider Victory FLEX + Glucosamine Chondroitine - 90 таб

Joe Weider Victory FLEX + Glucosamine Chondroitine - 90 таб

Безплатната доставка не се отнася за продукти с намалени 25% и повече!

Новият FLEX + Glucosamine Chondroitine с хиалуронова киселина и бромелаин е несъмнено най-завършения и революционен продукт за защита на ставите и сухожилията...

Оставете мнение