ISO-ENERGY Виж уголемен

Joe Weider Victory ISO-ENERGY - 900 гр

ISO-ENERGY  Енергия + Хидратация  Революционна формула, съчетаваща прости и сложни въглехидрати, аминокиселини, антиоксиданти и електролити. Специално проектирани да се рехидратира тялото, оптимизиране и повишаване на тонуса по време на тренировка.

Повече детайли

С добавянето на този продукт, можеш да събереш до 2 бонус точки. Общо за количката ти 2 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


29 00 лева

Добави в списъка ми с желания

ISO-ENERGY

Енергия + Хидратация

Революционна формула, съчетаваща прости и сложни въглехидрати, аминокиселини, антиоксиданти и електролити. Специално проектирани да се рехидратира тялото, оптимизиране и повишаване на тонуса по време на тренировка. Ако практикувате спорт за издръжливост, ISO ENERGY определено eточния продукт за вас.

Невероятна комбинация от съставки включва:

-  Оптимален Карбо комплекс: комплексна матрица от прости и сложни въглехидрати, че подпомагаща усвояването и използването на енергия от клетките на тялото, както и осигуряване на бърза хидратация.

-  L-глутамин: есенциална аминокиселина  подпомага бързото възстановяване на мускулатурата. Той също така подобрява функционирането на имунната система и намалява синдрома на претоварване от тренировки (OTS).

-  Електролити: по време на продължителни периоди от време на физически упражнения, тялото губи голям брой електролити чрез потта и урината. Най-важните от тях са:

-  Калций: Наред с други предназначения той играе жизнено важна роля в съкращавенето на мускулите и почивката и възстановяването им, проводимостта на нервите и хормоналната секреция секрецията.

-  Калий: Важен в транспортирането на глюкоза към мускулните клетки

-  Магнезий – формира комплекс от над 300 ензима, свързан с предаването на нервните импулси, съкращаването на мускулатурата и производството на ATP / енергийна молекула /

-  Натрий и хлор: Те са от жизненоважно значение за правилното регулиране на жидратацията и солевия баланс на организма.

Благодарение на своя състав, Iso-Energy е идеален продукт за издържливост в тренировките, тъй като подобрява хидратацията на организма, намалява мускулните  спазми, спомага за изпразването водата от стомаха, като така намаля чувството на тежест, което от своя страна пречи и предизвиква проблеми при консумация на течности по време на тренировка. Той също така осигурява бързо и продължително отделяне на енергия, както и моментното зареждане с електролити,  изгубени по време на тренировка.

В спортовете за издръжливост, приемайте една доза (30 грама) за всеки 45 минути на интензивни тренировки.

Когато тренировката е по-малко от един час, ние препоръчваме да вземете една порция 30 минути преди тренировка, за да се гарантира адекватно ниво на енергия и електролити по време на тренировка.

Важно !!!  Продуктът не е лекарствено средство и не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. Да не се превишават препоръчваните дози.  Не е предназначен за деца, бременни и кърмещи жени.  Не съдържа вещества с характер на допинг. Производителят и вносителят не носи отговорност за вреди, настъпили поради неправилно съхранение или употреба.

В момента няма потребителски мнения.

Оставете мнение

Joe Weider Victory ISO-ENERGY - 900 гр

Joe Weider Victory ISO-ENERGY - 900 гр

ISO-ENERGY  Енергия + Хидратация  Революционна формула, съчетаваща прости и сложни въглехидрати, аминокиселини, антиоксиданти и електролити. Специално проектирани да се рехидратира тялото, оптимизиране и повишаване на тонуса по време на тренировка.

Оставете мнение

 

за 100 гр.

за 30 гр.

% ПДД

Енергия

1555kj/366kcal

667kj/110kcal

 

Протеин

4,5гр.

1.4гр.

 

Въглехидрати

87гр.

26гр.

 

Мазнини

0гр.

0гр.

 

Фибри

< 1 гр.

< 1 гр.

 

Натрий

0,6гр.

0,18гр.

 

Калций

340 мгр.

100 мгр.

12,5

Калий

585 мгр.

175,5 мгр.

8,8

Магнезий

555 мгр.

166,5 мгр.

44,4

Хлорид

788 мгр.

236,4 мгр.

29,5

L-Глутамин

4,4 гр.

1,2 гр.

 

Оптимален комплекс от въглехидрати (Малтодекстрин, декстроза, фруктоза), L-глутамин, Минерали (натриев хлорид, магнезиев хидроксид, ди-калиев фосфат, калциев карбонат), окислител: лимонена киселина; Ароматизатор, витамин С (като аскорбинова киселина),Оцветител:E131

900грама кутия  - 30 дози или Сашета от 30грама