WEIDER PRIME Виж уголемен

WEIDER PRIME

Weider Prime е най-продаваната про-хормонална формула на Weider в САЩ за здравословна подкрепа на нивата на тестостерон.

Повече детайли

С добавянето на този продукт, можеш да събереш до 5 бонус точки. Общо за количката ти 5 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,50 лв..


58 50 лева

Добави в списъка ми с желания

Информация за продуктa:

Weider Prime е най-продаваната про-хормонална формула на Weider в САЩ за здравословна подкрепа на нивата на тестостерон. Поради успеха си в държавите ние сме адаптирали формулата Weider Prime, така че нашите европейски клиенти да могат да почувстват разликата. Този 100% естествен бустер за тестостерон ще ви помогне да:

Увеличeте енергията и жизнеността.

Намалите телесните мазнини и изградите мускулна маса.
Подобрите физическата ефективност и психическото фокусиране.
Формулировката и комбинацията от активни съставки на Weider Prime са специално подбрани, за да намалят ефекта от стреса и външните фактори върху естественото производство на тестостерон, а и също така осигуряват основните хранителни вещества при производството на този хормон:

Съставки:

Ashwagandha екстракт (съдържа мляко), екстракт от Кордицепс, Желатин, Холин битартрат, Противослепващи агенти: E341, E551; Цинков цитрат, хром (III) хлорид, витамин В6, обемен агент: E470b; Витамин В12, Пиперин (екстракт от черен пипер), Витамин D3.    

KSM-66 ™ (Ashwagandha) - В клиничното изпитване KSM-66 ™ насърчава здрави нива на тестостерон в рамките на нормалния диапазон и сърдечно-респираторна издръжливост при мъжете.

Cordyceps - Изключително ефективна и мощна, подобряваща живота гъба, използвана от хиляди години от китайски и тибетски култури като лекарство за подобряване на енергията, жизнеността, дихателната и имунната функция.

Витамин D - нивата на този витамин са пряко свързани с
нивата на тестостерон. Витамин, участващ в правилната мускулна функция.

Витамин В6, В12 - витамини, участващи пряко в енергийния метаболизъм

Цинк - ключов минерал в производството на тестостерон.

Хром - Хромът е един от ензимите, участващи в метаболизма на хранителните вещества от храната и получаване на енергия. По същия начин холинът помага на мазнините да метаболизират правилно. Заедно с правилното хранене и упражнения, хромът и холинът помагат да се запази фигура, намалявайки телесните мазнини и запазвайки мускулите.

Bioperine - Bioperine е патентована форма на пиперин от черен пипер. Въз основа на лекарството от Аюрведа, пиперинът се счита за био-стимулатор и работи за голямо разнообразие от поглъщани вещества. В няколко малки клинични проучвания се установява, че Bioperine увеличава абсорбцията на следните нуклеуретици: бета-каротин, CoQ10, ресвератрол, витамин В6, витамин С, селен и куркумин

Начин на приемане:

Приемат се по 2 капсули дневно, препоръчително сутрин или вечер с хранене

В момента няма потребителски мнения.

Оставете мнение

WEIDER PRIME

WEIDER PRIME

Weider Prime е най-продаваната про-хормонална формула на Weider в САЩ за здравословна подкрепа на нивата на тестостерон.

Оставете мнение

Стойности на продукта

За една доза – 2 капсули

Витамин D3

7,5mcg  (150%*)

Витамин B6

5,6mg (400%*)

Витамин B12

3mcg (120%*)

Цинк

15mg (150%*)

Хром

160mcg (400%*)

Прах от корен ашваганда

675mg

Екстракт от cordyceps

390mg

Холин Битартрат

201mg

Холин

83mg

Пиперин ( екстракт от черен пипер)

5mg