Промоция! Victory PRO WHEY COMPLEX Виж уголемен

Joe Weider Victory PRO WHEY COMPLEX - 2 кг

Новата формула Victory Pro Whey Complex е създадена чрез смесване на най-добрите източници на млечни протеини (концентрати и изолати на суроватъчен и мицеларен казеин) с един от протеините с най-висока биологична стойност, протеин от телешко месо.

Повече детайли

Внимание: Последни налични продукти

С добавянето на този продукт, можеш да събереш до 7 бонус точки. Общо за количката ти 7 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,70 лв..


102,00 лв.

71 40 лева

-30%

Добави в списъка ми с желания

PRO WHEY COMPLEX

Възстановяване, растеж и Функционалност

- Комбинация от млечен протеин плюс протеини от телешко месо

- С допълнително снабдяване на креатин, глутамин, МСТ и витамин В6

- Оптимизиране на мускулите възстановяване и растеж на най-добра цена

Информация за продукта:

Новата формула Victory Pro Whey Complex е създадена чрез смесване на най-добрите източници на млечни протеини (концентрати и изолати на суроватъчен и мицеларен казеин) с един от протеините с най-висока биологична стойност, протеин от телешко месо. По този начин неговата функционалност е пълна, приет по време на закуска, между храненията и, както винаги, след тренировка. Това е естествен източник на незаменими аминокиселини повече от 21,5% от ВСАА.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ Pro Whey Complex?

Заради уникалната си формула съдържаща и други съставки, които завършват действието на протеина и максимизират мускулния растеж.

-  L-глутамин: Оптимизира мускулите и оползотворява на енергията, за да спомогне увеличаването обема на клетките и насърчаването на синтеза на протеини.

-  МСТ:  средноверижни триглицериди осигуряват енергия в етапа, на строга диета и също подобряват възстановяването след тренировка, когато се приемат заедно с суроватъчен протеин.

-  креатин подобрява физическата работоспособност в серия от кратки високоинтензивни упражнения. Увеличава клетъчния обем и ускорява възстановяването , като увеличава и синтеза на протеини.

-  Витамин В6, жизненоважен за производството на хидрохлорна киселина и усвояването на протеини и мазнини. Насърчава растежа на мускулите, тъй като също така помага за регулиране на хормоналната активност.

-  Bromelain: Този ензим помага за усвояването на протеините, във времето в което имате най-силна нужда от незаменими аминокиселини за растежа на мускулите, особено в периода след тренировка.

Качествен фактор

С високо количество на есенциалната аминокиселина Лизин (9,6%). Това показва, че протеинът не е преминавал топлинни обработки, като по-този начин се гарантира най-висока биологична стойност.

С Pro Whey Complex на Victory резултатите няма да закъснеят!!!

Препоръчителен прием: приемайте 30г пудра разбита в 200-250мл вода или нискомаслено мляко 1.5%. Идеален за употреба във високопротеиновите диети.

В момента няма потребителски мнения.

Оставете мнение

Joe Weider Victory PRO WHEY COMPLEX - 2 кг

Joe Weider Victory PRO WHEY COMPLEX - 2 кг

Новата формула Victory Pro Whey Complex е създадена чрез смесване на най-добрите източници на млечни протеини (концентрати и изолати на суроватъчен и мицеларен казеин) с един от протеините с най-висока биологична стойност, протеин от телешко месо.

Оставете мнение

На 100g % ПДД* На 30g % ПДД*
Енергия 1624 kJ/ 383 Kcal 487,20 kJ/ 114,90 Kcal
Мазнини 4,14 g 1,24 g
- наситени мастни киселини 3,22 g 0,97 g
Въглехидрати 5,65 g 1,70 g
Протеин 80,84 g   24,25 g  
Сол  0,8 g   0,24 g  
Витамин B6 4,66 mg 332,9 1,40 mg 100
Бромелайн 20 mg 6 mg
*% ПДД - % препоръчителна дневна доза