ACE Capsules Виж уголемен

WEIDER ACE Capsules - 90 таб

ACE Capsules – плюс Селен и Цинк!

Капсули за пиене с Бета-Каротин, витамин С, витамин Е, както и на минералите цинк и селен.Защита от вредното влияние на свободните радикали. Повишена устойчивост срещу неблагоприятни външни фактори, стрес и предпазване от UV лъчите. Предпазва от възпаления и ускорява лечението.

Повече детайли

Продуктът не е наличен

С добавянето на този продукт, можеш да събереш до 2 бонус точки. Общо за количката ти 2 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


21 00 лева

Добави в списъка ми с желания

ACE Capsules – плюс Селен и Цинк

Описание на продукта:

Капсули за пиене с Бета-Каротин, витамин С, витамин Е, както и на минералите цинк и селен.

Важни хранителни съставки: Витамини, Минерали.

Предназначен за:

Защита от вредното влияние на свободните радикали. Повишена устойчивост срещу неблагоприятни външни фактори, стрес и предпазване от UV лъчите. Предпазва от възпаления и ускорява лечението. Подпомага имунната система. Намалява риска от поява на много болести, включително болести на сърдечно-съдовата система. Намалява вредните процеси в организма.

Информация:

В ACE капсули позволяват бърза и точна доставка на важни хранителни вещества, които всеки човек трябва да се поддържа здравето и спомагат за постигането на целите си при тренировки. Но спортистите подложени на  интензивно натоварване често се нуждаят от  по-големи количества от тези вещества. ACE капсули, съдържащи селен и цинк е доказана комбинация за защита срещу свободните радикали.

В много проучвания са установили, че тези витамини могат да имат положителен ефект върху сърцето и кръвообращението. Нашите тела са изложени ежедневно на влиянието на околната среда. Озонът, смогът, стресът и други фактори, са основание за полученото увеличено образуване на така наречените "свободни радикали".

Наличието на тези клетки вредни частици увеличава необходимостта от  хранителни вещества познати още като "антиоксиданти" , витамини С, Е, бета каротин (витамин А) и селен. Тези хранителни вещества са от съществено значение за функционирането на имунната система на организма и защитава клетките от вредните влияния на околната среда, като по този начин се избягва  преждевременното стареене на кожата. 

Накратко: ACE капсулите съдържат жизненоважни субстанции. Затова са класифицирани като антиоксиданти (анти = срещу; окси = кислород). Витамините бета-каротин, витамин С, витамин Е, осигуряват защита срещу свободните радикали, а минералите цинк и селен укрепват имунната система.

Действие:

Комбинация от най-добрите антиоксиданти витамини, минерали и коензим Q10 за тройна защита на организма срещу свободните радикали. Добавка към храната в желатинови капсули. Препаратът е предназначен за: повишаване на имунитета и съпротивата срещу външни отрицателни фактори като стрес, интензивно физическо натоварване, ултравиолетова радиация и за предпазване от сърдечно-съдови заболявания.

Кога и колко:

За хора изложени на отрицателни фактори (стрес, физическо натоварване, умора, болести,): 1 капсула дневно между отделните приеми на храна. Като профилактично средство: 1 капсула всяка вечер след последно хранене.

Важно !!!  Продуктът не е лекарствено средство и не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. Да не се превишават препоръчваните дози.  Не е предназначен за деца, бременни и кърмещи жени.  Не съдържа вещества с характер на допинг. Производителят и вносителят не носи отговорност за вреди, настъпили поради неправилно съхранение или употреба.

В момента няма потребителски мнения.

Оставете мнение

WEIDER ACE Capsules - 90 таб

WEIDER ACE Capsules - 90 таб

ACE Capsules – плюс Селен и Цинк!

Капсули за пиене с Бета-Каротин, витамин С, витамин Е, както и на минералите цинк и селен.Защита от вредното влияние на свободните радикали. Повишена устойчивост срещу неблагоприятни външни фактори, стрес и предпазване от UV лъчите. Предпазва от възпаления и ускорява лечението.

Оставете мнение

Хранителни стойности

за 100 гр.

за капсула.

%ППД

Енергия

211kJ/50kcal

1,4kJ/0,3kcal

 

Протеин

12,4 г

< 1 г

 

Въглехидрати

< 1 г

< 1 г

 

Мазнини

< 1 г

< 1 г

 

Витамин А/Бета Каротин/

75,7 мгр.

500 µгр.

63

Витамин Е

5300 мгр.

35 мгр.

350

Витамин С

37800 мгр.

250 мгр.

417

Цинк

1500 мгр.

10 мгр.

66

Селен

1,5 мгр.

10 µгр.

 

Витамин С (аскорбинова киселина), желатинови капсули, витамин Е (токоферолацетат), цинков глюконат, малтодкстрин, бета каротин, органично свързан селен.