Amino Essential 102caps Виж уголемен

WEIDER Amino Essential - 102 таб

Amino Essential Caps - само незаменими аминокиселини, от високо качество.  Бърза доставка на висококонцентрирани незаменими аминокиселини. Подкрепя анаболния ефект трупането на сила в тренировките и спомага за бързото възстановяване.

Повече детайли

Внимание: Последни налични продукти

С добавянето на този продукт, можеш да събереш до 5 бонус точки. Общо за количката ти 5 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,50 лв..


54 50 лева

Добави в списъка ми с желания

Amino Essential Caps – Незаменимите аминокиселини на капсули

Описание на продукта: Капсули със висока концентрация на  всички незаменими аминокиселини.

Тренировъчна фаза:

   *  Фаза на натрупване на мускулатура

   *  Изчистваща фаза

   *  Фаза за качество

Характеристики на продукта:

   -  Бърза доставка на висококонцентрирани незаменими аминокиселини.

   -  Подкрепя анаболния ефект трупането на сила в тренировките и спомага за бързото възстановяване.

   -  Подобряват кръвния ток, стимулират имунната система.

   -  Увеличава резултатите от тренировките

Препоръчителен прием: По време на изграждащата фаза вземете 6 капсули преди тренировка с приблизително 35 гр. въглехидрати. Във фазата на изчистване 6 капсули преди тренировка с с една доза Muscle Freak

Информация: Аминокиселините са строителния материал на мускулатурата. Човешкото тяло се нуждае от протеини за за изграждане и поддържане на мускулатурата. Приемът на незаменими аминокиселини спомага основно за това. Те скъсяват сериозно времето за регенерация на мускулната структура след тренировка особено аминокиселината Левцин, която основно спомага за това. Стимулира също и попълването на нуждите от аминокиселини след тренировка.

Освен това приема на аминокиселини намаля времето за възстановяване на мускулатурата. Особено важна от незаменимите аминокиселини е „Левцин”, която освен за бързото възстановяване спомага и за съхранението на мускълатурата.

Увеличения прием на незаменими аминокиселини стимулира ендокринната система на организма, като по този начин спомага да оформита една добре изглеждаща и структурирана мускулатура.

При интензивна тренировка спомагат да се избегне нежеланото разграждане и изгарянето на белтъчините като енергиен източник.

Предимство: За да постигнете анаболен растеж, са нужни 2 до 3 пъти по-малко капсули на прием, за разлика от широкоспектърните аминокиселини. В този случай се избягва и приема на киселинно формиращи несъществени аминокиселини.

6294 мгр. незаменими аминокиселини в доза!

Важно !!!  Продуктът не е лекарствено средство и не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. Да не се превишават препоръчваните дози.  Не е предназначен за деца, бременни и кърмещи жени.  Не съдържа вещества с характер на допинг. Производителят и вносителят не носи отговорност за вреди, настъпили поради неправилно съхранение или употреба.

В момента няма потребителски мнения.

Оставете мнение

WEIDER Amino Essential - 102 таб

WEIDER Amino Essential - 102 таб

Amino Essential Caps - само незаменими аминокиселини, от високо качество.  Бърза доставка на висококонцентрирани незаменими аминокиселини. Подкрепя анаболния ефект трупането на сила в тренировките и спомага за бързото възстановяване.

Оставете мнение

  за 100 гр. 6 капс.
Енергия 1620kj/382kcal 123kj/29kcal
Протеин 92 гр. 7 гр.
Въглехидрати 0,0 гр. 0,0 мгр.
Мазнини 1,5 гр. 0,1 гр.
L-Левцин** 16100 мгр. 1224 мгр.
L-Фенилаланин* 13700 мгр. 1044 мгр.
L-Лизин* 12900 мгр. 978 мгр.
L-Валин 11500 мгр. 870 мгр.
L-Изолевцин** 9200 мгр. 696 мгр.
L-Треонин* 9200 мгр. 696 мгр.
L-Метионин*  8100 мгр. 612 мгр.
L-Триптофан* 2300  мгр. 174 мгр.