WEIDER L-Glutamine Powder - 400 гр Виж уголемен

WEIDER L-Glutamine Powder - 400 гр

Чист, висококачествен L-Глутамин на прах. Аминокиселината L-глутамин е ценна при регенерацията на мускулатурата. WEIDER използва само качествени суровини.

Повече детайли

С добавянето на този продукт, можеш да събереш до 6 бонус точки. Общо за количката ти 6 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,60 лв..


67 00 лева

Добави в списъка ми с желания

L-Glutamine Powder / L-Глутамин на прах

Чист, висококачествен L-Глутамин на  прах. За растеж на мускулна маса, защита и възстановяване (анаболен ефект). Повишава нивото на растежния хормон и регулира аминокиселинния баланс в организма. Глутаминът е необходим за мозъка и метаболизма на нервите, и подпoмага имунната система.

Тренировъчна фаза

   *  Изграждане на мускули

   *  Увеличаване на силата

   *  Фаза на изчистване

Характеристики на продукта: 

   -  Повишаване и защита на другите аминокиселини (антикатаболен ефект). Поддържане на положителен азотен баланс. Регулация на протеиновия баланс. Поддържа растежния хормон и увеличава нивото на тестостерон. Подпомага имунната система.

   -  Чиста свободна форма на глутамин

   -  Ускорява процесите на възстановяване на имунната система

   -  Повишава обема на мускулните клетки

   -  Избягва се претренираността

Препоръчителен прием: Два пъти дневно по 2,5-5 г (1-2 чаени лъжички) в течение на деня или преди сън. Интервалът между отделните приеми трябва да бъде минимум 4 часа. Не приемайте глутамин по време на физическото натоварване или кратко време след завършването му, защото организма трудно може да го усвои. Препоръчваме в началото да се започва с малки дози, които след една седмица да се увеличат. За поддържане растежа на мускулната маса се препоръчва комбинацията на L-Глутамин с други продукти на WEIDER и по специално с KREA-GENIC, Premium Whey или гейнър. Не превишавайте препоръчаните дози.

Информация: Този продукт е 100% чист висококачествен произведен в Германия. Аминокиселината L-глутамин е ценна при регенерацията на мускулатурата. Спомага на мускулните клетки да поемат повече течност. Добре е да се приема с по-голямо количество въглехидрати за по добро усвояване. 

Важно: Продуктът не е лекарствено средство и не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. Да не се превишават препоръчваните дози.  Не е предназначен за деца, бременни и кърмещи жени.  Не съдържа вещества с характер на допинг. Производителят и вносителят не носи отговорност за вреди, настъпили поради неправилно съхранение или употреба.

В момента няма потребителски мнения.

Оставете мнение

WEIDER L-Glutamine Powder - 400 гр

WEIDER L-Glutamine Powder - 400 гр

Чист, висококачествен L-Глутамин на прах. Аминокиселината L-глутамин е ценна при регенерацията на мускулатурата. WEIDER използва само качествени суровини.

Оставете мнение

за 100 гр. за 1 доза - 5гр.
Енергия 1700kj/400kcal 85kj/20kcal
Протеин 100 гр. 5,0 гр.
Въглехидрати 0,0 гр. 0,0 мгр.
Мазнини 0 гр. 0 гр.
Глутамин 100 гр. 5,0 гр.